Tüm Kategoriler
    • İndirimli Ürünler
    • En Yeni ürünler
    Silah kılıfı askeri bot hücum yeleği askeri çanta
    askeri malzeme

    Müşteri Hizmetleri

    KVKK Politikası ve Aydınlatma Metinleri

    Kişisel verilerin korunması

    Askermekanı Acar Ticaret A.Ş "www.askermekani.com" olarak kişisel verilerinizin güvenliği hususuna azami hassasiyet göstermekteyiz. Askermekanı olarak ürün ve hizmetlerimizden faydalanan kişiler dahil, Askermekanı ile ilişkili tüm şahıslara ait her türlü kişisel verilerin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”)’na uygun olarak işlenerek, muhafaza edilmesine önem vermekteyiz. Bu sorumluluğumuzun tam bilinci ile KVKK Kanunu uyarınca “Veri Sorumlusu” sıfatıyla, kişisel verilerinizi aşağıda yer alan kapsamda ve şartlarda işlemekteyiz.

    Kişisel Veri Nedir?
    Kişisel veri, KVKK’da kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgi olarak tanımlanmıştır. Buna göre bizimle paylaştığınız adınız, soyadınız, elektronik posta adresiniz ve telefon numaranız kişisel veri olarak adlandırılmaktadır.

    Kişisel verilerinizin tarafımızca toplanmasının amacı nedir?
    Askermekanı ile olan ürün ve hizmet ilişkiniz dolayısıyla yasal yükümlülüklerimizi yerine getirebilmek ve sizi kampanyalar ve avantajlardan haberdar edebilmek için Askermekanı kişisel bilgilerinizi toplamaktadır ve bu kapsamda işlemektedir.

    Kişisel verilerinizi hangi amaçla, kimlere aktarıyoruz?
    Kişisel verileriniz askermekani hissedarlarıyla, doğrudan/dolaylı yurtiçi/yurtdışı iştiraklerimizle, iş ilişkisinin devamı esnasında birlikte bizi temsil eden ve/veya faaliyetlerimizi yürütebilmek için işbirliği yaptığımız iş ortağımız olan kurum, kuruluşlarla, verilerin bulut ortamında saklanması hizmeti aldığımız yurtiçi/yurtdışı kişi ve kurumlarla paylaşılabilmektedir. Ayrıca, yasal yükümlülüklerimiz nedeniyle ve bunlarla sınırlı olmak üzere mahkemeler ve diğer kamu kurumları ile kişisel veriler paylaşılmaktadır.

    Kişisel verilerinizi nasıl saklıyoruz?
    Şirketimiz ile paylaşılan kişisel verileriniz askermekan, yurtiçi/yurtdışı güvenli sunucularında ilgili yasal düzenlemelere, KVKK hükümlerine ve askermekanı standartlarına uygun olarak saklanmaktadır.

    Kişisel verilerinizi ne kadar süre ile tutuyoruz?
    KVKK’ya uygun olarak, KVKK md. 7/f.1.’e göre işlenmesi gerektiren amaç ortadan kalktığında ve/veya mevzuat uyarınca verilerinizi işlememiz için zorunlu kılındığımız zamanaşımı süreleri dolduğunda, kişisel verileriniz tarafımızca silinecek, yok edilecek veya anonimleştirerek kullanılmaya devam edilecektir.

    Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’ndan doğan haklarınız nelerdir?
    İşlenen kişisel verilerinizle ilgili mevzuat uyarınca; kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme, kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme, kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme, kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesine ve/veya kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesine ilişkin işlemlerin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, işlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.

    Tarafımıza bildirmiş olduğunuz kişisel verilerinize ilişkin haklarınızı ne şekilde kullanabilirsiniz?
    Hakkınızda saklanan tüm bilgileri tarafınıza iletmemizi talep etme hakkına sahipsiniz. https://www.askermekani.com/iletisim  adresindeki iletişim formuna talebinizi göndererek, Askermekanı müşteri hizmetleri  0312 229 98 90’u arayarak kişisel bilgilerinizi sildirebilir, düzeltebilir veya gözden geçirebilirsiniz.

    Askeri malzeme
    askeri malzeme satış
    Askermekani.com içinde yer alan metinler, fotoğraflar, veri tabanı ve diğer içeriklerin telif hakları Askermekani İnternet Hizmetleri Tic.’ne aittir. Hiçbir şekilde basılı, elektronik ve ticari bir ortamda izinsiz kullanılamaz, çoğaltılamaz. Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve Türk Ceza Kanunu uyarınca koruma altındadır.Kesinlikle izinsiz Logo Resim ve Bilgi kopyalamak,resimler üzerinde değişiklik yapmak bir başka sitede yayınlamak izne bağlıdır. Bu yasağa uymayan ve kopyalama yapan ziyaretciler hakkında Ağır Ceza ve Tazminat Davaları yaşadıkları ülke ve şehirdeki yerel mahkemelerce açılır.

      YASAL UYARI !  |  ASKERİ MALZEME SATIŞ REFERANSLARIMIZ !

     

    PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.